top of page
  Raw Paleo 
Természetes eledel ami  teljeskörűen igazodik a kutya igényeihez, korától, méretétől és temperamentumától függetlenül, az egészségét szem előtt tartva.
Capture1.JPG
Capture2.JPG

A LEGJOBB A RAW PALEO -TÓL
MAGAS HÚSTARTALOM

Fehérjében gazdag recepúra, amely a kutya életkorától és méretétől függetlenül segít a megfelelő és egészséges fejlődésben.

FELNŐTT KUTYÁK

A Raw Paleo Adult Dog teljes értékű és tökéletesen kiegyensúlyozott eledel 1-5 éves (nagytestű kutyák), illetve 1-6 éves (kistestű kutyák) felnőtt kutyák számára. Gabonamentes recept egyben mono-fehérje formula, ami azt jelenti, hogy az állati eredetű összetevők egyetlen fehérjeforrásból származnak. Tartósítószer mentes.

wet-food-2.png
Nedves eledel
KÖLYÖKKUTYÁK

A Raw Paleo Puppy  teljes értékű és tökéletesen kiegyensúlyozott eledel kölyökkutyák számára az elválasztástól a felnőtt korig (körülbelül 1 év körül). A vemhes és szoptató szukák táplálkozási igényeit is kielégíti. Gabonamentes recept egyben mono-fehérje formula, így az állati eredetű összetevők egyetlen fehérjeforrásból, származnak. 
Tartósítószer mentes.

wet-food-1.png

A RAW PALEO eledelek a legmagasabb minőségű fehérjéket tartalmazzák, akár 80 gramm pulyka 100 gramm eledelben.

A RAW PALEO monoprotein változatok egyetlen állati fehérjeforrást jelentenek, ami csökkenti az eleség intolerancia kock&aacut