100% természetes eredetű összetevők
Kondroitin-szulfát
> A kondroitin a porc természetes alkotóeleme, amely az ízületeket keni.
Glükózamin-szulfát
> A porcok és a szinoviális folyadék legfontosabb összetevője.
Zöld ajkú kagyló (Perna canaliculus)
> A zöld ajkú kagyló gazdag a következő természetes összetevőkben: glikozaminoglikánok, aminosavak, esszenciális omega-3 zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek.
Tömjénfa (Boswellia serrata)
> A tömjénfa elősegíti az izületek rugalmasságát és csökkenti az ízületi merevséget.
Mangán
> A mangán nélkülözhetetlen nyomelem az anyagcseréhez. Együttműködik a kondroitinnal és a glükozaminnal, melyek a porcszövet felépítéséhez szükségesek.
Halolaj
> A halolaj zsírsavakat (omega-3) biztosít, amelyek megvédik az ízületeket.
Zöld alga (Chlorella pyrenoidosa)
> A Zöld alga nagyon gazdag esszenciális omega-3 zsírsavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben. Erős antioxidáns hatású.
Ördögkarom (Harpagophytum procumbens)
> Ördögkarom jól ismert fájdalomcsillapító hatásáról.
Csalán (Urtica urens)
> A csalán tisztítja az ízületeket, antioxidáns hatással rendelkezik.